Drop in-bröllop fredag 14 februari

Går du och din partner i bröllopstankar, men inte gjort slag i saken? Då har vi en glad nyhet. På alla hjärtans dag, den 14 februari 2020 kan ni – helt kostnadsfritt – gifta er i Birsta City!

På självaste kärlekens dag den 14 februari 2020, mellan klockan 12.00–17.00 kommer det att finnas borgerliga vigselförrättare och administrativ personal på plats för att göra er vigsel minnesvärd. Alla par som kommer innan klockan 17.00 kommer att bli vigda.

Brudparen kommer kunna välja om de vill gifta sig i en romantisk herrgårds- eller skogsmiljö som byggts upp dagen till ära i loungen på plan två. Det kommer att finnas en vacker brudbukett att låna för de par som önskar och en trubadur spelar live under varje vigsel.

OBS! Glöm inte att ansöka om hindersprövning hos Skatteverket, om ni inte redan har en giltig. När ansökan är klar skickas det två papper (hindersprövning och vigselintyg) till er i retur från Skatteverket och dessa ska medtas till vigseln. Utan giltig hindersprövning och vigselintyg kan ni inte vigas denna dag.

Varmt välkomna!

(Mellan kl. 12-17 kommer vi att filma i loungen på plan 2.)